Barnfåtöljer – den perfekta platsen för lugna stunder

10.10.2021

Även busiga barn behöver vila och ta det lugnt emellanåt, och då kan en fåtölj och precis lagom storlek vara den perfekta platsen. En barnfåtölj passar lika bra i barnets rum som i vardagsrummet, och den kan användas för filmtittande, bokläsande eller bara en stunds lugn och ro. Det finns dock väldigt många olika barnfåtöljer - de kan se ut som miniatyrer av vanliga fåtöljer, de kan ha roliga motiv som barnet uppskattar eller vara extra ombonade och mysiga. Här hittar du tre riktigt fina barnfåtöljer.


Bra: POÄNG Barnfåtölj med dinosauriemönster 
ca pris 350kr

Det här är en riktigt prisvärd fåtölj från allas vårt älskade IKEA. Trots sitt låga pris så är den faktiskt hyfsat högkvalitativ, och riktigt fin. Den är av samma modell som en vanlig, välkänd fåtölj från samma butikskedja, vilket gör den perfekt om man redan har sådana fåtöljer hemma - men den fungerar förstås lika bra ensam.

Den här fåtöljen har funnits ett tag, men var tidigare enfärgad. Det nya motivet med dinosaurier i olika färger är väldigt charmigt, och passar perfekt i barnrummet. Denna fåtölj ger barnets kropp ett perfekt stöd, och den är faktiskt anpassad för barns kroppar. En riktigt bekväm fåtölj med fint motiv, och ett riktigt bra pris.

Fördelar: 

- Bekväm
- Fint motiv
- Riktigt bra pris
- Ger ett perfekt stöd
- Hög kvalitet

Nackdelar:

- Inga nackdelar

Finns att köpa hos:


Bättre: Paw Patrol The Movie Fåtölj 
ca pris 400kr

Även detta är en väldigt prisvärd fåtölj, som inte kostar mycket mer än ovanstående fåtölj, men den är av en helt annan modell. Det är en riktigt mjuk och mysig fåtölj som barnet kan krypa upp i när det är dags att läsa, se på film eller bara mysa. Det fina motivet kommer små Paw Patrol-fans att älska. Fåtöljen är smidig och lätt att flytta runt om man skulle vilja det, och överdraget går att ta av och tvätta.

Fördelar:

- Motiv av Paw Patrol
- Mycket prisvärd
- Mjuk och mysig
- Enkel att flytta runt
- Avtagbart överdrag

 Nackdelar:

- Inga nackdelar

Finns att köpa hos:


Bäst: JOX Chesterfield Fåtölj Grå 
ca pris 700kr

Om man söker en mer stilren och snygg fåtölj, då kanske det här kan vara rätt val. Den är diskret och stilren, grå till färgen och har en klassisk design - det är nämligen en Chesterfield fåtölj. Tidslöst, klassiskt och lyxigt. Denna fåtölj har en mjuk stoppning och är bekväm att sitta i, den håller en hög kvalitet och den är riktigt fin!

Fördelar:

- Stilren, klassisk och snygg
- Mjuk stoppning
- Bekväm
- Håller hög kvalitet

Nackdelar:

- Möjligen något högt pris 

Finns att köpa hos