Barnsoffa – mysigaste soffan till barnrummet

14.10.2021

En barnsoffa kan vara den perfekta platsen för vila, lässtund eller filmtittande. Fördelen jämfört med en barnfåtölj är förstås att flera barn får plats, vilket är perfekt om två syskon delar rum eller när man har en kompis på besök. Det finns dock många olika barnsoffor att välja mellan - mjuka och sköna, lite större och rymligare, snygga, bekväma och med fina motiv. Oavsett vad ni letar efter så finns det med stor sannolikhet en barnsoffa som passar.

Bra: Bino Soffa
ca pris 520kr

Det här är en riktigt prisvärd och fin barnsoffa, som trots sitt låga pris håller en hög kvalitet och är riktigt mysig. Den här soffan kan dessutom enkelt vikas ut, och blir då en extrasäng. Det här är alltså en enkel och smidig bäddsoffa, som är stadig att sitta i och bekväm att sova i. Längden är 82 cm när den är utdragen.

Den låga vikten och smidiga utformningen är också en fördel, då det gör soffan enkel att flytta runt. Även barnet kan själv skjuta runt soffan i rummet utan problem, och mamma eller pappa kan enkelt flytta tillbaka den sedan om man skulle vilja. Det går också att enkelt att flytta med soffan in i vardagsrummet till exempel, när man ska sitta därinne, ifall barnet vill sitta i favoritsoffan.

Denna soffa är tillverkad av mjukt skum, den har ett fint motiv med vita stjärnor och ett överdrag som enkelt kan tas av och tvättas. En fin soffa som är enkel och smidig att använda, men samtidigt är väldigt bekväm och snygg.

Fördelar:
- Prisvärd
- Fint motiv
- Hög kvalitet
- Mysig
- Utvikbar
- Låg vikt
- Bekväm

Nackdelar:  
- Inga nackdelar


Här kan du köpa Bino Soffa


Bättre: Alice & Fox Soffa
ca pris 1000kr

Det här är en väldigt stilren och snygg soffa, vilket gör att den även passar perfekt i andra rum än barnrummet. Den är stabil och står stadigt, samtidigt som den är bekväm att sitta i. Benen är av gummiträ och klädseln är av mjuk polyester.

Denna fina barnsoffa passar perfekt om ni söker en högkvalitativ barnsoffa, som är stadig och stabil men samtidigt väldigt fin och mysig.

Fördelar:
- Stilren
- Stabil
- Bekväm
- Hög kvalitet

Nackdelar:
- Inga nackdelar

Här kan du köpa Alice & Fox Soffa


Bäst: Kids Velvet Soffa Dusty Pink
ca pris 1300kr

Det här är en riktigt vacker och högkvalitativ barnsoffa som kommer förgylla barnrummet, och samtidigt bli en favoritplats för barnet. Den är vacker, har en fin färg och är av mjukt sammetsmaterial som gör den extra mysig att krypa upp i.

Soffan har också en mjuk stoppning, samt en tidslös och klassisk design som gör att den kan förgylla vilket rum som helst och dra blickarna till sig. Här kommer barnet älska att sitta i och läsa en bok, se på film eller bara mysa en stund.

Fördelar:
- Vacker
- Hög kvalitet
- Fin färg
- Mjukt sammetsmaterial
- Mjuk stoppning
- Tidslös och klassisk design

Nackdelar:
- Inga nackdelar

Här kan du köpa Kids Velvet Soffa Dusty Pink