Farsdagspresenter - bästa presenterna till pappa

10.10.2021

Nu är det bara lite mer än en månad kvar till farsdag - den 14 november är det dags att hylla och fira våra älskade pappor igen. Det innebär att det börjar bli dags att leta efter den perfekta presenten till pappan, sin egen eller barnens pappa, eller kanske både och. Oavsett vilka pappa du letar present till så kommer du här att få tips på några riktigt bra presenter - som förhoppningsvis blir mycket uppskattade.

Bordshockey Mini Neon  
ca pris 300kr

Gillar pappa bordshockey, eller rättare sagt airhockey? Kanske är han bara galen i spel och tävlingar? Oavsett vilket så är det här den perfekta presenten, som dessutom ger er något roligt att göra tillsammans. Hockeyturneringar varje kväll från och med farsdag - den här presenten kommer garanterat ge mycket skoj.

Finns att köpa hos:


Grå Badrock Med Namn - Guld Sköld
ca pris 800kr

En mysig badrock, eller morgonrock, kommer alltid till användning. Den här är dessutom lite extra speciell, eftersom du väljer namn på den. Det här blir helt enkelt pappas personliga badrock, och något han med stor sannolikhet kommer att ha användning av dessutom.

Finns att köpa hos:


Coffee To Grow  
ca pris 150kr

Om pappa gillar kaffe så blir denna present både rolig och användbar, samtidigt som den är mycket prisvärd. Med denna present kan pappa nämligen odla sitt eget gourmetkaffe. Lyxigt, gott och väldigt roligt!

Finns att köpa hos:


Personaliserad Toblerone 
ca pris 160kr

Kanske föredrar pappa choklad framför kaffe? Då är denna present perfekt! Även denna är mycket prisvärd, rolig och väldigt god. Det här är nämligen en stor Toblerone, och du väljer vad som ska stå på förpackningen. Kanske pappas namn, eller varför inte "världens bästa pappa"?

Finns att köpa hos:


Strumpor Kanelbulle
ca pris 90kr

Om det snarare är kanelbullar som är pappas svaghet, då kan du förstås helt enkelt ge honom en bulle. Eller köpa dessa roliga strumpor, med motiv av kanelbullar. De kommer garanterat komma till användning, och dessutom bli en rolig detalj.

Finns att köpa hos:


Donut Hole Boxer 
ca pris 230kr

Något annat som alltid kommer till användning är kalsonger. Ja, det kan vara lite tråkigt, men det beror helt på motivet! Dessa har till exempel motiv av donuts, vilket gör dem lite roligare. Om pappa föredrar snygga eller stilrena så finns det förstås även många andra motiv.

Finns att köpa hos:


Mugg "I'm a Dad, what's your super power?"  
ca pris 110kr

En mugg är en enkel, men samtidigt användbar och ofta uppskattad present. Speciellt när den har en fin text. Den här fina muggen kommer förmodligen göra pappa väldigt stolt, och den kommer säkerligen komma till användning.

Finns att köpa hos:


Verktygslåda Oljedunk  
ca pris 200kr

En pappa kan förmodligen aldrig få för mycket verktyg. Samtidigt är det kanske inte jättekul att ge just verktyg i present. Om de inte kommer i en rolig förpackning, såklart! Denna verktygslåda ser ut som en oljedunk, men rymmer flera praktiska verktyg. Perfekt om pappa behöver en extra verktygslåda i bilen eller någon annanstans - eller om ni helt enkelt vill ha en lite snyggare verktygslåda hemma.

Finns att köpa hos: