Paw patrol - barnens favorithundar

09.10.2021

Här hemma finns en 5-åring som fullkomligt älskar Paw Patrol, och det är han nog knappast ensam om. Därför tänkte jag här skriva om några roliga Paw Patrol-leksaker som de flesta fans förmodligen skulle älska. Det här är dock inte sådana saker vi själva här hemma, utan bara sådant vi tycker ser kul ut, så all info om sakerna kommer från beskrivningar och inte från våra egna åsikter.

Paw Patrol Paw Patroller  
ca pris 820kr

Det här stora, fina lastbilen har plats för hela tre bilar - dubbelt så många när den är öppen. Den har även en hiss för fordon och ljud, och Ryder och hans fyrhjuling ingår. Hundarna och deras fordon ingår inte, men de går förstås att köpa till. En jättefin lastbil som med stor sannolikhet kommer erbjuda många timmars lek.

Finns att köpa hos:


Paw Patrol Mighty Pups Utkikstorn  
ca pris 1200kr

Minst lika rolig som lastbilen är väl hundarnas torn? Det är här Chase och de andra samlas för att få veta mer om sina uppdrag, och det här tornet är hela 83 centimeter högt. Både hundarna och deras bilar säljs separat, men alla sex bilar får plats här. 

Paw Patrol Ryders Alphabet Pad 

Finns att köpa hos:


Paw Patrol Ryders Alphabet Pad  
ca pris 290kr

Det här är den perfekta första surfplattan, och den är inte bara rolig utan även bra för barnets utveckling. Den hjälper till att utveckla finmotoriken, språket och kommunikationen. Barnet kan lära sig bokstäver och former, och skillnaden mellan bokstäver och motiv. Fem olika, roliga och lärorika aktiviteter finns här - och en valp som talar med barnet.

Finns att köpa hos:


Paw Patrol Räkna med Marshall 
ca pris 380 kr

Även denna är väldigt lärorik och utvecklande för barnet. Tillsammans med Marshall tränar barnet på färger, nummer och föremål. Marshall ber barnet sätta in ett mynt med ett specifikt nummer, färg eller motiv - och han vet vilket mynt som sätts in och kan reagera på det. En väldigt bra leksak, som dessutom är väldigt rolig.

Finns att köpa hos:


Paw Patrol Projektor Fackla 
ca pris 160kr

Den här roliga ficklampan med projektor är enkel, men samtidigt väldigt rolig. Den kommer med 3 linser med 24 olika motiv från Paw Patrol, de sätts fast på ficklampan och därefter lyser man på en vägg för att se motivet. Enkelt, men väldigt roligt!

Finns att köpa hos: